Loading...

Deadline inschrijving competitie: 5 april

Starttoernooi Jeugd | Badmintonclub Lansingerland

Deadline inschrijving competitie: 5 april

Najaarscompetitie

Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen voor de najaarscompetitie zijn alweer begonnen. Na een jaar stil zitten kunnen wij in ieder geval niet wachten weer de baan op te gaan! Om de teams aan te kunnen melden, vragen we je het aanmeldformulier voor de competitie in te vullen, ook als je niet mee wilt doen. 

We hopen natuurlijk dat jullie allemaal weer meedoen, zodat we met veel teams een sportief en gezellig competitieseizoen tegemoet kunnen gaan.  Meer informatie over de verschillende competities vind je op het aanmeldformulier. Heb je toch nog vragen, stuur ons dan gerust een mailtje.

Note: Badminton Nederland heeft gecommuniceerd dat in verband met het niet kunnen afronden van seizoen 2020/2021 een korting op de inschrijvingskosten per team wordt gegeven in seizoen 2021/2022. Hoeveel deze korting bedraagt is op dit moment niet bekend, om deze reden is het voor ons op dit moment nog niet mogelijk de competitiebijdrage voor komend seizoen vast te stellen. Zodra de competitiebijdrage wel bekend is, laten we dat uiteraard weten.