Loading...

Digitale pubquiz 2e editie

Digitale pubquiz 2e editie


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Zoals we in de laatste nieuwsbrief al hebben medegedeeld, houden we op vrijdag 28 mei a.s om 20:00 de tweede pubquiz voor de liefhebbers. Hiervoor hebben we uiteraard deelnemers nodig. Lleden van 16 jaar en ouder kunnen zich inschrijven.

De pubquiz wordt gespeeld middels Microsoft Teams. Graag horen wij wie er vooraf hulp nodig heeft om Teams te gebruiken.

Schrijf je in door een email te sturen naar: senioren@badmintonclublansingerland.nl waarin je zegt mee te willen doen. Geef ook aan op welk telefoonnummer je te bereiken bent mocht er iets niet lukken. De inschrijving is op emailadres. Dus wil je samen met je partner doen, gebruik je één emailadres, speelt ieder voor zich, dan gebruikt dus ieder een eigen emailadres.

De kosten zijn € 2,– per inschrijving (emailadres). Als je je opgegeven hebt ontvang je van ons een tikkie. Zodra die voldaan is ben je ingeschreven. De leden die meedoen krijgen voor 28 mei een email met een link en instructies hoe alles gaat verlopen. De quiz wordt online gehouden, dus zorg voor een computer/tablet en eventueel extra scherm/telefoon.
De inschrijving sluit 14 mei, dus zorg dat je op tijd bent.

Aan het eind van de quiz is er uiteraard een winnaar. We hebben voor de beste 3 een leuke prijs, gesponsord door onze lokale ondernemers.

Wij hebben er erg veel zin in en hopen op een flink aantal deelnemers!

Truus in ’t Veen en Sander Fase