Loading...

Senioren kamp een groot succes

BCL seniorenkamp

Senioren kamp een groot succes

☮️Afgelopen weekend was het seniorenkamp!☮️

Het is een ongelofelijk leuk en bovenal gezellig weekend geworden. Er is gedanst tijdens de silentdisco, gerend door het bos om vlaggen te veroveren (schaafwonden en modderbroeken waren zeker aanwezig), gestreden tijdens het zeskamp op de zandvlakte (waar at superman ook al weer?), gbbqd door stoere mannen, meegezongen tijdens de pubquiz en onder de douche. En tijdens de zondagochtend yoga hebben we gemerkt dat niet iedereen even lenig is.

BCL seniorenkamp

Ook zijn er weerwolven maar ook onschuldige burgers verbannen bij het kampvuur, heel veel spelletjes gespeeld waaronder Kubb, zelfs altijd met toeschouwers en aanmoediging, persoonlijke weetjes ontdekt tijdens de pubquiz, grote boomstammen door het bos gesjouwd, heel veel mooie foto’s gemaakt tijdens de fototocht, strikes gegooid tijdens het bowlen en botsingen geweest tijdens het lasergamen.

En het meest gevreesde kamplied, de opstaan remix, is toch geliefd geworden en werd zelfs nog een keer aangevraagd op zondagochtend.

Het doel om elkaar beter leren kennen, is zeker bereikt door de activiteiten en gezellige gesprekken. Weekend of zaterdaggast, we willen iedereen bedanken voor zijn komst, inzet en enthousiasme. Tot snel in de hal!

Liefs Aranka, Esmee, Ilona en Jeanine

Dit kamp is mede mogelijk gemaakt door: Kantoorboekhandel Van Atten en Hoogerbrugge Limousin veehouderij

BEDANKT!!